7 Haziran 2012 Perşembe

İstediğiniz Herşeyi Giymek Sizinde Hakkınız!


İstediğiniz kıyafeti giymek, istediğiniz yemeklerden yemek sizlerinde hakkı! ömür boyu diyet yapmazsınız ya mutlaka biyer de pes etmeniz gerekir. Zayıflamak herkse göre harcanan bir çaba olarak görülür. Elbetteki bazı diyetler çaba harcanmadan yapılamıyor. Ancak kolaylıkla zayıflamayı başarmanın yollarıda vardır. Mesela biber haplarıkusuzursuz bir vücuda gelmeniz için sizlere yardımcı olabilir.
Üstelik ne bir diyet nede bir spor yapmaya gerek duymadan sadece düzenli olarak kullanmanız yeterli olacaktır. Biber hapları piyasda çok yaygın satılan bir kapsüldür. Bu kadar ün yapmasının nedeni ise sağlıklı ve güvenilir bir kapsül olmaısıdır. Biber haplarınını bu kadar başarılı olmasını farkeden insanlarda zayıflasalar dahi formunu korumak için kullanmaya devam ediyorlar.
Zayıflamaya yardımcı biber hapı kullanmadan önce nasıl kullanılması gerektiği konusunda bilgi almalısınız.  Ancak bu sefere hergün 2 adet değilde haftada 3 yada 4 adet kullanarak formda kalşmayı başarıyorlar. Belirtiler kronikleştiği zaman da beden tiplerine dayalı teşhisler yararlı olur.
Vata, pitta ve kapha kişilerinin hem bedensel hem de zihinsel olarak farklı rahatsızlıklara eğilimleri vardır. Vata tiplerinde görülen rahatsızlıklar: uykusuzluk, kronik kabızlık, gerilime bağlı mide rahatsızlığı, kaygı ve depresyon, adale spazmları ve krampla n, PMS (adet öncesi sendromu), hassas barsaklar, kronik ağrı, yüksek tansiyon, artirit.
Pitta tiplerinde görülen rahatsızlıklar:
  1. isilik, akne
  2.  mide ekşimesi
  3.  peptik ülser
  4. erken saç dökülmesi ve erken saç beyazlanması
  5. zayıf gözler, kendi kendini eleştirme
  6. gerilime bağlı kalp krizleri (A tipi davranış.)
Kapha tiplerinde görülen rahatsızlıklar: şişmanlık, tikalı sinüsler, göğüs üşütmeleri, ağrılı eklemler, astım veya alerji, depresyon, şeker hastalığı, yüksek kolesterol, kronikleşmiş sabah uyuşukluğu. Bu verilen bilgiler sadece genel durumu ana hatlarıyla belirlemektedir. Bir hastalık ile beden tipi arasında teke tek bir ilişki bulunmaz.

0 yorum:

Yorum Gönder