6 Haziran 2012 Çarşamba

Dengeli ve Çeşitli Beslenin


Zayıflamayı istiyorsanız öncelikle biber kapsüllerini kullanmalısınız. Aynı zamanda vücudunuzun ihtiyacı olan bütün besin gurubundan tüketmeye çalışın. Az ama çeşitli olmasına özen gösterin her besinin ayrı ayrı vitamini vardır. Kilolardan kurtulmayı istiyorsanız mutlaka dengeli beslenmeye özen göstermelisiniz.
Kilo vermek ve sağlıklı yaşamak için mutlaka doğru tercihler yapmalısınız. Şişman ve çirkin biri olmak istemiyorsanız biber haplarını denemelisiniz. Kilo vermek ve kilo korumayı başarı ile sağlamak biber hapı ile mümkündür. Sağlıklı bir şekilde zayıflatan kapsül biber ile forma girebilirsiniz. Saf sevinç durumunu sürekli olarak yaşayabilseniz, mükemmel sağlığın uygulamalı özüne sahip olabilirdiniz.
Mutluluk tekniği saf sevince erişebilmeleri için hastalara mutluluk tekniğini öğretiyoruz. İnanın mutluluğun simgeside biber kapsülleridir. Biber kapsüllerinin özelikle bayanların en çok sevdiği diyetsiz zayıflatıcı özelliği mutlu etmek için yeterli sebeptir.
Kilo vermek için hiç zorluk çekmeden zayıflamanızı sağlayabilirsiniz. Bu tekniğe önceleri maharishi ayurveda psikofizyolojik bütünlenme tekniği adı verilirdi. Bu karmaşık ismin anlamı “zihin ve bedeni biraraya getirmektir.
Mutluluk tekniğinde belli belirsiz bir zihinsel içtepi, özel bir ses kullanılır. Bu sesin amacı bedendeki her hücrede bulunan mutluluk titreşimleriyle zihnin tekrar temas kurmasıra sağlamaktır. Meditasyondan farkı ise bu tekniğin amacının, bedenden kabaraklar halinde yükselen fiziksel mutluluk hissini duymak olmasındadır.

0 yorum:

Yorum Gönder