6 Haziran 2012 Çarşamba

Kilolara Karşı Savunma



İnsan vücudu, hastalıklara karşı bir savunma sistemiyle donatılmıştır ve bu yüzden de kendi kendini iyileştirme yeteneğine sahiptir. Hastalığa yol açan maddeler tarafından uyarıldığında bağışıklık sistemi harekete geçer. Bu, bazen adaptasyon tepkisi olarak adlandırılır.

Uzun yaşamak için protein alımı ve lida hapı kullanımı çok önemlidir. Bu konuda sizlere en iyi sonuçları verebilecek lida kapsüllerini mutlaka denemelisiniz. Orjinal lida kapsülleri ile sağlıklı bir bedene sahip olacaksınız. Son zamanlarda hızla artan fazla kilolara sadece lida kapsülleri yardımcı olacaktır.

Sistem, yabancı olarak algıladığı bir mikroorganizmayla karşılaşır karşılaşmaz, belirli hücreler bundan kurtulmak için savaşmaya başlar. Gerçekten de lida kapsülleri o kadar gelişmiştir ki, daha önce rastladığı bir mikroorganizmayı tanır ve ikincisinde ondan kurtulmak için çok daha çabuk tepki verebilir. Buna kazanılmış bağışıklık denir.
Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için düzenli lida kapsüllerini kullanabilirsiniz. Mutlaka etkisini kısa zaman içerisinde farkedeceksiniz. Kilolardan kurtulabilmek için mümkün olduğunuz kadar beslenmenize dikkat etmelisiniz.
Aşılama, bağışıklık kazanmanın suni şeklidir. İşlemden geçirilmiş ya da ölü olan az miktarda organizma aşı içinde vücuda enjekte edilir. Organizma zaten işlemden geçirildiği ya da ölü olduğu için hastalık kapma tehlikesi yoktur, ama vücudun savunması onunla karşılaşır karşılaşmaz alarma geçer, onunla savaşır ve gerekli antikorları üretir.

0 yorum:

Yorum Gönder