6 Haziran 2012 Çarşamba

Kilo Vermek için Lidayı Deneyin



Zayıflamak başarmak değil, önemli olan sağlıklı zayıflamak başarmaktır. Günümüzdede saçma sapan diyetler olduğu sürece zayıflamayı başaran çok az sayıda kişi vardır. Ancak lida kapsülleri ile sağlıklı zayıflamayı başarabilirsiniz. İdeal kiloya gelebilmek için mümkün olduğunuz kadar beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Vaizler insanların kendilerine ve diğer insanlara karşı bağışlayıcı olmalarını ve tanrı’yla iletişim kurmalarını öğütlerler. Tanrı’nın sevgisinin, huzurunun ve iyiliğinin bilinçaltına işlemesiyle, kişi iyileşmek için ihtiyaç duyduğu şifaya erişir ve bilinçaltındaki tüm olumsuz düşünce kalıplarından arınmış olur.

Lida kapsülleri ile önemli diyet programları‘ nı deneyebilirsiniz. Lida ile birlikte uygulanan diyetler daha sağlıklı ve işe yarar. Tanrı’nın doğası içinde engin bir sevgiyi, kusursuz bir düzeni ve simetriyi, sonsuz bir zekayı, kusursuz bir ahengi, derin bir huzuru, bilgeliği ve sevinci barındırır. Başı veya sonu yoktur, iyileştirici güç, tüm kadınlarda ve tüm erkeklerde vardır ve dolayısıyla şu anda sizin içinizde de var.

Dahası, tanrı ezeli ve ebedi olduğu için, binlerce yıl önce var olan iyileşme bugün de devam ediyor. Tanrı’run sizi sınadığını ya da cezalandırdığını düşünmeniz, zihninizin olumsuz yönde çalışmasına neden olur ve her türlü sorunu, sıkıntıyı vehastalığı beraberinde getirir. Eğer yanlış öncüllerden yola çıkarsanız aynı doğrultuda deneyimler edinir ve aslında kendinizi cezalandırmış olursunuz. İnsan beslediği düşüncelerle sevincini ve huzurunu, hatta üzüntüsünü ve sıkıntısını kendi elleriyle inşa eder.

0 yorum:

Yorum Gönder