6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida’ yla Bol Enerji



Yaz mevsiminin gelmesi ve sizin hala istediğiniz kiloya inememesi bizleri gerçekten üzüyor. Çünkü diyet yaparak istediğiniz kiloya gelemezsiniz. Ya düzenli bir spor yada lida zayıflama hapı kullanılmalıdır. Böyle durumlarda yapmanız gereken en sağlam adım lida haplarını kullanmaktır.

Orjinal lidanın size getirebileceği avantajlardan yararlanmalısınız. Sağlıklı zayıflamak için en iyi örnek olduğunu düşünüyoruz. Bir çok kişi lida haplarının mucizesini konuşuyor. Sizce bu kadar ilgi çekmesinde neden ne olabilir? Hemen aktaralım, lida kapsülleri bir çok rahatsızlığıda iyileştiriyor. En basit örneği metabolizmayı hızlandırıyor.
Zayıflama hapı lida ile kilo dengeleme‘ yi başarabilirsiniz. Gençliğini bir kartalınki gibi tazelemek için sana şifa veren, bütün hastalıklarını iyileştiren, hayatını yıkımdan kurtaran, seni iyilik ve merhametle taçlandıran, lezzetli lokmalarla besleyen Tanrı’ya şükürler olsun. Kutsal kitaplar, hayatınızdaki bütün sorunların üstesinden gelmenizi sağlayan psikoloji kitapları gibidir.
Sorunlarla ne şekilde karşılaştığımızdan ve onların üstesinden nasıl gelebileceğimizden söz ederler. Hayat bilimini ve sembollerin anlamlarını öğretirler. Bu kitaplarda geçen harika hikayelerden bahsederken içimdeki yüce varlık’a şu soruyu soruyorum: Bu yazarlar bu hikayeleri yazarken tam olarak ne anlatmak istemiş olabilirler? Onları yazan bilinçle, okuyan bilinç aslında aynıdır, çünkü herkesin sahip olduğu bilinç tektir. Siz de bu bilince sahipsiniz. Sessiz ve sakin bir şekilde oturun ve bilincinizi kuşatan ve size bilmeniz gereken her şeyi bildiren sonsuz zeka’yı hissetmeye çalışın.

0 yorum:

Yorum Gönder