7 Haziran 2012 Perşembe

En iyi Verimi Biber Hapı ile Alabilirsiniz


Biber kapsüllerinin düzenli kullanılması ve yemeklerden 20 dk önce alınması çok önemlidir. Biber hapı kullanıcıları gün içerisinde hem sağlık hemde enerji daha fazla yukarı çıkarmak için 30 dakikalık bir yürüyüş iyi gelebilir. Biber kapsüllerini kullanıcılarının haftada bir kez olsun tartılıp kilolarını kontorl etmeleri önerilir.
Biber kapsüllerini kullanırken yeteli kiloya ulaştığınızda kapsülün miktarını biraz düşürmesniz iyi olacaktır. Yani zayıfladıktan sonrad akontrolünü sağlamak için biber haplarından gün içeriisnde 2 adet alıyorsanız haftada 3 adet alma şartıyla kullanabilirsiniz. Düzenli iştah kontrolünde biber hapı uygun olabilir. Sağlıklı kilo verdirici özelliğe sahip olması nedeniyle insanlardan tam puan almıştır.
Şanssızlık şuradadır ki, hepimiz katı çizgiler boyunca önceden programlanmış durumdayız; sonsuz sayıda tepkiler yerine sadece birkaç tür tepkiye sahibiz. Bunun da acısını çekiyoruz: Zihin beden ilişkisi çabasız ve doğal olmaktan çıkıyor; gerilimler birikiyor ve zihinden gelen olumsuz işaretler hücrelere zarar vermeğe başlıyor.
Eski bir hint deyişi şöyle der: “Dünkü düşüncelerinizin neye benzediğini görmek istiyorsanız; bugünkü bedeninize bakın. Yannki bedeninizin neye benzeyeceğini görmek istiyorsanız, bugünkü düşüncelerinize bakın.” Çoğumuz bu testi kendimize uyguladığımızda çok rahatsız edici sonuçlar alabiliriz. Bedenimizde eksik olan tek gerçek ilaç, bilincinizin ilacıdır. Kuantum tıbbı fiziksel bedeninize paralel olarak bir kuantum bedenin olduğunu bilince, önceleri açıklanamayan birçok nokta manüklı gelmeye başlar.

0 yorum:

Yorum Gönder