7 Haziran 2012 Perşembe

Kilo Verme Hızı ve Miktarı


Biber hapları ile zayıflama döneminde, kilo verme hızı ve miktarı konusunda her zaman daha fazlasını beklemek sizi başarısızlığa iter. Bu yüzden başarılı olmak istiyorsanız beslenme şeklinizle beraber biber haplarının düzenli kullanımına özen göstermelisiniz. Bu konuda sabırsız davranmayın daha öncede belirttiğimiz gibi bu durum dizi başarısızlığın ortasına iter.
Zayıflamak için öncelikle düzgün adımlar atmalısınız. Biber hapının nasıl kullanılması konusunda detaylı bilgi almalısınız. Gerçek hedeflerinize ulaşmak için yaşam şeklinizde yapacağınız değişikliklerse, bu durum sizin hedeflerinize emin adımlarla ulaşmanızı sağlayacaktır.
Zayıflamada başarılı olmak için doğru beslenme ve biber hapı‘ nın düzenli kullanımı çok önemlidir. Biber hapı ile verilen kiloları tekrar almanız mümkün değildir. Burda sizden istediğiniz ufak değişklikler olabilir. Aşırı kalorili gıdalardan kaçınırsanız kilo alma gibi korkunuz olmasını önlersiniz. Biber hapı ile günde 1500 kalori civarında gıdalardan alabilirsiniz. Böylece vücudunuzun alması gereken gıdalarıda almış olursunuz. Norman’ın vikritisin’ de en ciddi şekilde artan vata doşasıdır. Bu da pek şaşırtıcı değil, çünkü en kolay dengesi bozulan doşa vatadır.
Vata, yüksek ses, kalabalık ve fiziksel rahatsızlıktan hoşlanmadığı için, bir banliyö trenine bindiğinizde bedeniniz bu deneyimi bir gerilim olarak kaydedecek, ve ne kadar sık trene binerseniz vata da o kadar artacaktır. Zamanla, işe trenle gitmek düşencesi bile sizde tatsız tepkiler uyandıracaktır. Bunlara kendinizi uydurabilirsiniz, fakat hiç gelişemezsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder