6 Haziran 2012 Çarşamba

Erken Yaşlanmayı Önlemek için..


Yaşlanmayı da, birbiri ile ilişkisi olmayan ağrılar, gözlerin etrafında yeni kırışıklıklar, tansiyonun az, fakat acımasız yükselişi, duyma ve görme duyularında zayıflama ve sayısız diğer ufak rahatsızlıklar gibi yüzlerce dalga halinde görüyoruz. Ayurveda bize, bu karmaşık ve üzücü gösteriye kanmamamızı söyler. Yaşlanma tek bir şeydir; zekinin kaybolması. İyileşmenin, zekanın kendini onarma yeteneği olduğunu görmüştük.
Belkide hayatınız boyunca kilolarınızdan şikayet eder oldunuz, ne yaparsanız yapın ince bir fiziğe ulaşamadınız. Her yaşta yaşonızdan daha yaşlı göründünüz bu kilolu olmanın bir nedeni olabilir.
Ama bu sorunların üstesinden gelebilecek bir tek ürün olan biber kapsüllerini hiç düşünmeden kullanmanızı öneriyoruz. Biber hapı desteği ile hem kilolarınızdan kurtulacaksınız hemde yemeklerden vazgeçmek zorunda kalmayacaksınız.
Ayrıca biber hapları ile verilen kilolara geri dönüş yok her zaman formda kalmayı başaracaksınız. İstediğiniz her an biber hapları yanınızda olacak kilo takibini kolaylıkla yapabileceksiniz. Yaşlanma bunun tersidir; yani bozulan şeylerin nasıl düzeltileceğinin unutulması. Yeni doğmuş bir bebeğin hücrelerini düşünür.
Bunlar taze ve canlılık doludurlar, henüz zamanın izlerini taşımazlar. Bu hücreler, yaşlı hücrelerle yanyana bir mikroskopta incelendiğinde, aradaki şaşırbcı zıtlık ortaya çkar. Yaşlı olan doku rahatsız edici şekilde çirkindir; hücrelerin eski ve hırpalanmış bir görünümü vardır. Ne de olsa sonuçta bu yaşlı bir bedenin mikroskopik görüntüsüdür.

0 yorum:

Yorum Gönder