6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida Yağları Vücuttan Atmaya Yardımcı olur!



Lida kapsülleri yağların vücutta depoalanmasını önleyerek kilo vermenizi sağlar. Sindirim sistemini düzenler ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olmaktadır. Fazla kilolardan kısa zamanda lida sayesinde kurtulabilirisniz. Günümüzde zayıflamak için sık görülen dengesiz beslenme ve sonucunda ciddi rahatsızlıklar bizleri üzüyor.

Bu durumların yaşanmaması için lida haplarını tercih etmelisiniz. Sağlıklı güvenilir ve başarılı bir kapsüldür. Mutlaka kullanmalısınız. Etkili gücünden sizlerde yararlanmalısınız. Fazla kilolara karşı en etkili zayıflama kapsülü lidadır. Aşağıdaki şekilde vata büyük harfle yazılmıştır, çünkü ilk o değişir ve diğerlerini de birlikte sürükler.

Başarılı ve sağlıklı zayıflamanın kaynağı lida kapsülleridir. Bu da demektir ki doşaları dengelemek bir terazinin iki kefesini dengelemeğe benzemez. Daha çok, önce de değindiğimiz gibi, TV ekranındaki görüntüleri ayarlamağa benzer. Başka bir deyişle, doşalara, dinamik denge durumunda oldukları zaman dengeli diyebiliriz. Değişildik ve süreklilik birbirleriyle karşılıklı etkileşim içinde olmalıdır.

Bu duruma erişebilmek için, Ayurveda bütün doğada görülen baza dayanıklı niteliklerden söz eder. Bu temel nitelikler ya da guna’ lar 25 tanedir. Bu guna’ lar ister insan bedeni, ister bütün dünya bağlamında düşünülsün, doğada devamlıdırlar. Kalp çabuk ve hareketlidir, Vata içerir. Sindirim ve metabolizma ısı yayan ve pittayı gösterir. Mukozalar yapışkan ve yumuşaktırlar, kapha’ yı belirtirler.

0 yorum:

Yorum Gönder