7 Haziran 2012 Perşembe

İlginç Diyetler


Zayıflamak adına doğru bir karar vermek istiyorsanız öncelikle biber haplarını kullanmalısınız. Ayrıca biber hapları ile birlikte lifli gıdalar tüketebilirsiniz. Zayıflamayı hızlandırmak ve kolaylaştırmak için gerekeceğini düşünoyruz. İnsanların hatalı diyetler sonucunda bazı rahatsızlıklar yaşamaları biber kapsüllerinin ne kadar sağlıklı olduğunuanlamalarına neden olmuştur.
Biber hapları ve lifli gıdaların sindirime yararı oldukça fazladır. Meksika biber hapları konusunda daha fazla bilgi sitemizde bulabilirsiniz. şuanda kanpanya fiyatı ile kaçımamanızı öneriyoruz. DNA’ nızın bir tek sarmalında kodlanmış olan üçmilyon genetik parçanın her birini açmak kadar büyük bir karmaşıklık maharishi ayurveda ise bütün bu işaretlerin tek bir yerde uygun bir şekilde biraraya getirilmiş olduğunu söyler.
Bu yer nabzınızdır. Ayurveda kuramına göre her hücre kendi eşsiz işaretini kalbe kan dolaşımı yoluyla gönderir. Bu ayrı işaretler sonra sıkışunlarak tek bir ‘taşıyıcı frekansı’ oluşturulur bu da nabızdır. Burada şifre çözülerek, karaciğerde ya da midede, kalbin sağ karmağında ya da tiroid’ in sol kısmında neler olduğu ortaya çıkarılabilir.
Bütün bir senfoniyi yayınlamak için bir radyo dalgası yeterlidir; aynı şekilde doğa da bedenin bütün etkinliklerininabız yoluyla yayınlamanın yolunu bulmuştur. Büyük bir teşhis ustası demek ki nabzınız kuantum mekanik bedeninize açılan bir kapıdır. Kuantum bedeniniz kuantum alanda her yöne uzandığına göre nabız da evrendeki bütün olaylardan etkilenir.

0 yorum:

Yorum Gönder