6 Haziran 2012 Çarşamba

Lida Kullanırken Dİkkat Edilmesi Gereken Hususlar



Yaşamı gerçekten uyana yapan, dışardaki çeşitlilik değil, içimizdeki uyanıklık kıvılamıdır. Doğa bizim yeni düşüncelere, yeni yüzlere ve verimli yeniliklere canb bir ilgi göstermemizi amaçlamıştır. Karşı taraftaki insanların neye benzediğini görebilmek için okyanusu geçen tek yaratığın insan olduğu söylenir.

Lida hapsüllerini kullanırken imkansızlıkları aklınızdan çıkarın. Çünkü ne kadar çok olumsuzlukları düşünürseniz o kadar çok olumsuzluklar ile karşıalşırsınız. Her zaman lida haplarının, etkili gücünü ve sizi zayıflatabileceğini düşünün. Ciddi anlamda sizlere yararlı bir kapsüldür.

Fazla kilolardan kısa zamanda kurtulabilmek için mutlaka beslenme şeklinize de özen göstermelisiniz. İstediğiniz sonucu alabilmek için ne bir diyet ned ebir spor size yanıt verebilir. Ancak lida ile başlarsanız kesin cevap alırsınız. Sağlıklı ve etkin bir diyet için lida zayıflama haplarını kullanabilirsiniz.

Geçit törenini izlemekten yeterince hoşlanan kaphalar, Kısa bir süre Meditasyon yaptıktan sonra asıl istediklerinin töreni izlemek değil ona katılmak olduğuna karar verirler. Kaphalar, yaşama çok bağlı olurlar; ister para, enerji ve statü, isterse sevgi olsun, ellerine geçen herşeyi saklamak ve depolamak eğilimindedirler.

Bu huylarını bırakıp, güçlerini değişiklik için yakıt olarak kullanabildiklerini farkına vardıkları zaman kişisel evrimlerindeileri doğru büyük bir adım atmış olurlar. O zaman kaphalardaki sevme ve sevilme yeteneği iki misli güçlü olur.

0 yorum:

Yorum Gönder