18 Aralık 2013 Çarşamba

Diyet yaparken tüketilmemesi gereken gıdalar nelerdir?

Sağlıklı bir hayat için fazla kilolardan kurtulmak şarttır. Diyet yaparken ne gibi gıdalar tüketilmemesi gerektiğini bilmeniz önemlidir. biberiye hapı kullanarak diyet programlarınıza destek olabilirsiniz.
Sağlıklı ve başarılı bir diyet kızarmış tavuk kanatları, hızlı yiyecek veya basit karbonhidrat içeren sevdiğiniz gıdalar herhangi yeme sizi engellemez. Ancak, bu yemek yiyecek ya da ne sıklıkla bunları yemek arasında ne kadar sınırlamak için gerektirir. Onlar kilo kaybetme zorluk artışı gibi olumsuz sağlık etkileri ile bağlantılı ve çok az besin içeren gıdaların alımını sınırlayın.
Yağlar:
Vücudunuzun düzgün çalışması için yağ ihtiyacı. Ancak, çok fazla yağ içeren besinler genellikle düşük yağlı sürümlerinden daha porsiyon başına daha fazla kalori içerir. Amerikan Kalp Derneği, toplam kalori alımının yüzde 1'den az daha az 7 toplam kalori alımının yüzde ve trans yağ, toplam kalori alımı, doymuş yağ alımının az yüzde 35 için toplam yağ alımını sınırlayan önerir. , Fast food, sığır eti, tam yağlı süt ürünleri, kızarmış gıdalar ve en çok işlenmiş gıdalar gibi yiyeceklerden kaçının. Pişmiş veya ızgara tavuk, balık, taze ürünlerle, fındık, tohum veya fasulye gibi sağlıklı seçenekler ile bu yemek seçenekleri değiştirin.
biber hapı muhteşem bir yağ yakıcı özelliğe sahip bitkisel üründür.
Sodyum:
Sodyum bir çok içeren besinler, yüksek kan basıncı ve sıvı birikimine katkıda bulunur. "Sıvı tutulması kilo kaybı çabaları azaltmak veya kilo yapabilir," Dr Michael Hall, DuBois Regional Medical Center için bir aile hekimi DuBois, Pennsylvania, açıklıyor. Bir gıda nispeten daha az kalori içerir Çünkü, bu sizin için iyi olduğu anlamına gelmez. Beslenme etiketlerini okuyun ve sodyum alımını izleyebilirsiniz. En sağlıklı yetişkinler için her gün yaş 51 üzerinde olan veya kalp hastalığı var ve 2.300 mg altında ise ABD Tarım Bakanlığı tarafından üretilen Amerikalılar için 2010 Diyet Rehberi her gün 1,500 mg altında sodyum alımını tutmak öneririz. Sodyum yüksek gıdalar kutulu yemekleri, kutulu kraker, cips, konserve sebze, çorba ve diğer birçok paketlenmiş gıdalar dahil. Taze otlar ve baharatlar ile sofra tuzu yerine gıda sodyum eklemekten kaçının.
Yüksek Kalori İçecekler:
Bu tür soda, milkshake, enerji içecekleri, meyve aromalı içecekler ve spor içecekleri gibi kalori büyük miktarda içeren içecekler sık ​​sık diyet boş kalori ekleyin. Su gibi sağlıklı ve düşük kalorili seçenekler, o meyve bir parça ile su, meyve suyu veya az yağlı süt bir sıçrama ile tatlandırılmış su ile bu içecekler yerine. Yapay şeker ile tatlandırılmış diyet içecekler kaçının. Barbara M. Mendez, New York, New York merkezli bir beslenme danışmanı ve kayıtlı eczacı, "Yapay tatlandırıcılar mide, beyin ve hormonlar oluşan geri besleme döngüsünü kafa karıştırıcı metabolizmanızı yavaşlatır.", Devletler Tatlı bir şey yemek, vücut kalori bekliyor. Kalori almaz Ancak, bu yemek sırasında beklemek kalori sayısını ölçmek olamaz. Sonuç olarak, metabolizma vücudunuzun düzgün çalışması için yeterli kalori vardır sağlamak için yavaşlatır. acı biber hapı ile bu tür içeceklerin oluşturmuş olduğu zararları vücudunuzdan atabilirsiniz.
Beyaz Taneleri:
Tahıllar karbonhidrat, vücudun kolayca kullanabileceği bir enerji formu ile vücudunuzun sağlamak. Amerikalılar için 2010 Diyet Rehberi sebze, meyve, kepekli tahıllar, fasulye ve bezelye şeklinde çoğunlukla karbonhidrat tüketmek önerir. Örneğin beyaz makarna, beyaz ekmek ve beyaz pirinç bulunanlar gibi beyaz taneler, daha az besin var ve yüzde 100 tam tahıl içeren gıdalar daha hızlı sindirmek ve yüksek lif içeriğine sahip, Hall önerir. Kepekli tahıllar tatlı istek aşırı yemek veya olma şansınızı azaltmak dolgun uzun duygu tutmak.

0 yorum:

Yorum Gönder