14 Aralık 2012 Cuma

Haftada 1 kilo verdiren çay


Haftada 1 kilo verdiren çay

Tarifini vereceğimiz bu zayıflama çayını, herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir. Emziriyor olsanız, hamile olsanız bile zayıflama çayını içmenizde bir sakınca olmayacaktır. Ayrıca bu zayıflama çayının bir diğer artısı da anne sütünü arttırmasıdır. Bu nedenle herhangi bir sıkıntı duymadan zayıflama çayını içebilirsiniz. Bir haftada 1,5 kilo verdiren zayıflama çayımızın malzemeleri; 1 limon, 1 avuç taze adaçayı, 8 ila 10 tane taze nane, 1 avuç taze tarhun otu ve 2 litre su. Taze adaçayında özel bir enzim bulunur ve sinirleri yatıştırıcı özelliği vardır. Konsantrasyonunuzu da arttıracaktır. Tarhun otunu büyük marketlerden temin edebilirsiniz. Her yerde bulunması biraz zordur. Tarhun otu gaz problemine de iyi gelmektedir. Bağırsak sistemini çalıştırır.
1 limonu dilimleyerek kabuklarıyla birlikte suyun içine koyun. Bir avuç taze naneyi üzerine ekleyin. Nane taze olmalı çünkü kurutulmuş nane aynı etkiyi yapmayacaktır. 20 dakika kadar çayımızı kaynatmalısınız. Kaynattıktan sonra süzerek serin bir yerde saklamalısınız. Güneş görmeyen herhangi bir yere koyabilirsiniz. Soğuk tüketilmeyeceği için buzdolabında saklamayın.
Bir haftada 1,5 kilo verdiren zayıflama çayımızı akşam yemeklerinin ardından başka hiç birşey yemeden içmelisiniz. 1 haftanın sonunda en az 1,5 kilo vermiş olacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder